Η Ιστορία Μας

Η Ιστορία μας

23 Μαρτίου, 2021 2023-05-15 14:21

H ιστορία μας είναι απλή! Από την αγάπη για την οικογένεια, στην αγάπη μας για την φιλοξενία!

Από το 2004

Η αυθεντικότητα της ελληνικής φιλοξενίας!

Η Ιστορία μας

Η Ουρανούπολη, το μικρό και γραφικό χωριό με τη μεγάλη ιστορία αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου για το Άγιον Όρος.

Την ανεξάρτητη μοναστική πολιτεία που ιδρύθηκε από τον Άγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη το 963 μ.Χ. και συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η ιστορία του τόπου διαμορφώθηκε από τον συνδυασμό του αγιορείτικου στοιχείου, των γηγενών και του προσφυγικού κύματος που εγκαταστάθηκε στο χωριό μετά τη μικρασιατική καταστροφή το 1922.

 

Οι Αξίες μας

Συνδυάζοντας, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την  παράδοση, το Αρχοντικό Τολιάδη προσφέρει μια παραπάνω από ευχάριστη διαμονή. Ο Ξενώνας μας δίνει έμφαση στην ελληνική φιλοξενία και σχεδιάστηκε για να απολαμβάνεται από τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. Μια ατμόσφαιρα αυθεντική και ζεστή που αξίζει στον ταξιδιώτη για να ολοκληρώσει την εμπειρία γνωριμίας με τον τόπο μας.

Αρχοντικό Τολιάδη

Η κεντρική τοποθεσία του Ξενώνα,  η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών και η ποικιλομορφία των δωματίων αποτέλεσαν προϋποθέσεις για τη δημιουργία του Αρχοντικού.

Σεβόμενοι την αρχιτεκτονική και την ιστορία του τόπου μας, δημιουργήσαμε ένα οίκημα επιλέγοντας φυσικά υλικά, γήινες αποχρώσεις και διαχρονική διακόσμηση.

Το σήμα κατατεθέν μας, το logo μας  εμπνευσμένο από τον μύθο του έρωτα και της ψυχής, αποτυπώνει  τη δυνατή ένωση των ανθρώπων. Για εμάς αυτή η ένωση  είναι η φιλοξενία που αγκαλιάζει τους επισκέπτες.

Ελεγχος Διαθεσιμοτητας

1 Δωμάτιο , 1 Ενήλικας , 0 Παιδί
Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά