Πολιτική καταλύματος, κρατήσεων, πληρωμών και ακυρώσεων

Πολιτική καταλύματος, κρατήσεων, πληρωμών και ακυρώσεων

29 Ιούνιος, 2023 2023-06-29 10:42

1. Κρατήσεις
Πραγματοποιώντας μια κράτηση, δηλώνετε πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του ξενοδοχείου.

Οι τιμές είναι σε ευρώ, ανά στούντιο ή διαμέρισμα και ανά διανυκτέρευση

Για κάθε επιπλέον άτομο άνω των 12 ετών η χρέωση αυξάνεται αναλόγως του τύπου διαμονής.

Όλες οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 13% και όλους τους νόμιμους φόρους, εκτός του φόρου διαμονής που ανέρχεται σε 0.50 ευρώ ανά διανυκτέρευση και βάσει νόμου τιμολογείται ξεχωριστά, και δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προσφορές ισχύουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα και δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώνετε την ώρα της κράτησής σας.

2. Προκαταβολή και Πληρωμές
Για την πλήρη επιβεβαίωση της κράτησής σας θα πρέπει να προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας της διαμονής σας, έχοντας ως ελάχιστο ποσό κατάθεσης, το κόστος της μίας (1) διανυκτέρευσης.

Γίνονται δεκτές πληρωμές με μετρητά, τραπεζικά εμβάσματα και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οφείλετε να ενημερώσετε το ξενοδοχείο κατά την άφιξη σας εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για τη διαμονή σας.

Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνεται εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) εργάσιμων ημερών από την δημοσίευση του τραπεζικού λογαριασμού του ξενοδοχείου προς τον ενδιαφερόμενο πελάτη (με αποστολή από το ξενοδοχείο σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής), διαφορετικά η προκράτηση θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση και το δωμάτιο θα απελευθερώνεται.

Το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα κατά τη λήψη μιας εισερχόμενης κράτησης να προ-εγκρίνει την πιστωτική κάρτα, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια κράτηση, εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

Αντίγραφο της απόδειξης της κατάθεσης (καταθετήριο) πρέπει να σταλεί στο ξενοδοχείο (μέσω e-mail) άμεσα και πάντως το αργότερο 3 μέρες πριν την άφιξη σας.

Για μη-επιστρέψιμες κρατήσεις (non-refundable), ολόκληρο το ποσό της κράτησης χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης, ενώ τροποποιήσεις και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

Με την άφιξή σας, γίνεται η πλήρης εξόφληση του ποσού της διαμονής σας. Οποιεσδήποτε επιπρόσθετες χρεώσεις προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εξοφλούνται κατά την αναχώρησή σας.

3. Αλλαγές Κρατήσεων και Ακυρώσεις
H διεύθυνση του ξενοδοχείου παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν έγκαιρα με γραπτή επικοινωνία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις που αφορούν στην κράτησή τους το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση ακύρωσης, η πολιτική μας είναι η εξής:

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και συνεπάγεται την από μέρους του ξενοδοχείου επιστροφή τυχόν προκαταβολής.
Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών και μεγαλύτερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, ο πελάτης χρεώνεται το 50% της συνολικής παραμονής με βάση την κράτησή του.

Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών ο πελάτης χρεώνεται το 100% της διαμονής με βάση την κράτησή του.

Σε περιπτώσεις ακύρωσης κατά την άφιξη, κατά τη διάρκεια της διαμονής, ή για μη εμφάνιση στο ξενοδοχείο (no show), ο πελάτης χρεώνεται το 100% της διαμονής με βάση την κράτησή του.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της κράτησης ή να μεταβάλλει, υποκαταστήσει ή να αποσύρει οποιαδήποτε υπηρεσία, εγκατάσταση ή παροχή χωρίς προειδοποίηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Σε αυτήν την περίπτωση, το ξενοδοχείο υποχρεούται να επιστρέψει το σύνολο του ποσού που έχετε καταβάλει για την κράτησή σας, ενώ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξασφαλίσει διαμονή σε άλλο κατάλυμα της ίδιας τουλάχιστον κατηγορίας, στην ίδια πόλη που να προσφέρει παρεμφερείς ανέσεις και παροχές.

Για μη-επιστρέψιμες κρατήσεις (non-refundable), ολόκληρο το ποσό της κράτησης χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης, ενώ τροποποιήσεις και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

H χρέωση γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα την ώρα της κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του 100% της κράτησης σε περίπτωση μη-εμφάνισης χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η κράτηση αφορά σε τύπο δωματίου για την διάρκεια της διαμονής σας, και όχι σε συγκεκριμένο δωμάτιο. Εάν χρειαστεί να σας μεταφέρουμε σε διαφορετικό δωμάτιο του οποίου η τιμή είναι χαμηλότερη από αυτήν της κράτησής σας, το ξενοδοχείο υποχρεούται να σας επιστρέψει την διαφορά.

Ελεγχος Διαθεσιμοτητας

1 Δωμάτιο , 1 Ενήλικας , 0 Παιδί
Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά
× Hi!